Vart ska man ta vägen när man vill drälla runt?

Ett trevligt ställe att hänga på är forumet Faktiskt. Här är det högt i tak även om man har en viss aversion mot alltför skumma HiFi-tweaks. Den Öppna Diskussionen är tyvärr populärast. smiley

HiFi-forum är ett annat bra ställe. Där är man dock mer tolerant mot kabelmänniskor och tweakare. HiFi-forum har en mycket aktiv DIY-avdelning. Det byggs inte bara högtalare utan en hel del elektronik. smiley Pga av dett stora medlemsantalet får man motivera rejält för att bli insläppt.

Ett forum som inte ens har styrfart är DIY-forum. Fokus är DIY men det är alldeles för lite aktivitet där just nu.

I Malaysia hittar man en trevlig grupp som kallar sig DIYers. Här är det lite annat tänk än hos oss i kalla nord. Stämning är hjärtlig, men man inser att Malaysierna är attan så mer benägna att tillverka grejjer vi är vana att köpa färdiga.

Vill man ha ett aktivt och internationellt forum är diyAudio ett självklart val. Jättespännande att det just är internationellt och oavsett vad man frågar får man svar.

Sedan kan man ju hänga bland kokainisterna och B-kändisarna på Stureplan, men det verkar inte vara någon hit, om man nu inte har tillgång till ett automatvapen.