Man kan njuta musik i stor hall. Vänersborg ska få stor hall. Den blir inte bara dyr, den är inte riktigt anpassad för musikevenemang så det ska byggas en musikhall också …

Hallen då – egentligen en bandyhall med elefantiasis. Kallas för ARENA. Varenda kommun med självaktning ska ha en ARENA och politikerna tror därmed att alla världens djävla arrangemang ska förläggas dit. Tvångslobotomerar man politiker???

Vänersborgs ARENA skulle enligt besked från politikerna, och det var så man sålde in den till allmänheten, kosta 90 miljoner. Häromveckan gick Anders Wänerlöv (kd) ut i media och meddelade att den summan var påhittad – tagen ur luften. Några 90 miljoner handlar det inte om längre utan 140 … förlåt … 170 miljoner (and counting).
Samme Wänerlöf, vilken man inte kan bestämma om han är en hjälte eller en sk*tst*v*l, låter meddela att ju mer kommunmedborgarna protesterar ju dyrare blir den. DET kallas kommunal demokrati.

Men hallen .. ARENAN, är ändå värd att slåss för. Kommunens store och starke man, socialdemokraten (demokrat????!!!) S Anders Larsson tog några svingar mot en sansad motståndare under annandagsderbyt (bandy – Sveriges störtsa folksport). Nu ska han dock ursäktas – han var rejält på lyset.

För 170 miljoner kan mandock köpa många rör till roliga rörförstärkare, massa CD-skivor, fast jag tror inte jag skulle klara av att plocka ihop för 170 miljoner BRA skivor.
Jag skulle vilja ha ett ljudrum för ljudlyssning och umgänge med folk, men även där är 170 miljoner lite mycket.

Jag får väl gå ansluta mig till 600 hundra som brukar titta på bandymatcherna och stå och huttra i BANDYDOS-HALLEN (bra namn på en hall som tillkommit efter hot, våld, lögner och mörkningar av dokument), säkert är det bra akustik under matcherna.